Hacı Dizisi





Sunday, October 01, 2006

Hacı Dizisi 9. Bölüm

Hacı Dizisi 9. Bölüm

Sevil'in evinde çekilmiş videoyu seyreden Faruk, sinirden çıldırmak üzeredir! Kemal, onu sakinleştirmeye çalışır. Faruk, Sevil'in evine gitmek üzere ofisten çıkar ama ofisin önünde bir kaç kişi Faruk'a saldırır ve adamlardan biri, Faruk'u bacağından vurur! Kemal'in yardıma yetişmesiyle, adamlar kaçar! Kemal, Faruk'u hastaneye götürür!

Bu arada, İlahi Adalet Örgütü'nün yöneticileri, başarısız olan eylem yüzünden, tedirgindir! Ahmet'in eylemden sağ kurtulan tek kişi olması, şüpheleri, onun üzerine çeker! Son eylem üzerine ortalık iyice karışmıştır! Özel Birim, geniş bir durum değerlendirmesiyle, helikopter ihalesinin analizini yapar! Kafalarda yeni bir soru işareti doğar: İlahi Adalet Örgütü'yle, helikopter ihalesi arasında bir ilişki var mıdır?

Hastaneye kaldırılan Faruk, Kemal ve Michelle'le konuşur! Olayları lehine kullanmak üzere, planlar yapar! Yağız ise, hastaneye gelerek, Faruk'u sorgular! Faruk ve Yağız arasında, psikolojik bir taktik savaşı yaşanır! Evine giren adamdan haberi olmayan Sevil, haftasonunu bakanla geçirmiştir! Yağız, taktik gereği bu bilgiyi, Faruk'a aktarır! Zeynep ise, patronunun isteğiyle, helikopter ihalesi hakkında, yeni bir yazı dizine başlar! Yapacağı haber, televizyon programı olarak da, yayınlanacaktır!

Kayseri'ye dönen Hacı, GESİ A.Ş.'den yapılan gizli para transferini öğrenir ve tepesi atar! İşe el koymak üzere, Ersin'le konuşur, Şeyda'nın hemen Kayseri'ye dönmesini ister.

Ahmet'in annesine karşı olan zaafını bilen Albay, Hacı'nın ev telefonunu takibe aldırmıştır! Evi arayan numaralardan birinden şüphelenir ve Yüzbaşı Levent'ten ilgili GSM operatörüyle görüşmesini ve telefonun yerinin tespit etmesini ister! Hacı ise, eve geldiğinde Zarife'yi Ahmet'le konuşurken yakalar! Daha sonra, bunu Veli'ye aktardığında Veli, gerekeni yapacağını söyler! Gizli örgüt evine tıkılıp kalmış olan Ahmet'i, yeni bir sürpriz beklemektedir!

Hacı Dizisi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home