Hacı Dizisi





Sunday, October 01, 2006

Hacı Dizisi 10. Bölüm

Hacı Dizisi 10. Bölüm

Şeyda döndükten sonra Hacı, Şeyda'yı uyarır! Ardından, Muhasabe Müdürü'nden haberi olmadan hiçbir işlem yapılmamasını ister! Hacı daha sonra, Faruk'u arayarak, 2,5 milyon dolarlık transferi sorar! Bu arada Zeynep, yapacağı haberle ilgili, Feridun'la konuşur! Feridun ise, ihale işine fazla bulaştığı için Zeynep'in başına birşey gelmesinden korkmaktadır! Zeynep ise, röportajlara başlar! Önce Sevil Ötüşken, daha sonra Faruk Gesili'yle görüşür!

İlahi Adalet Örgütü, Ahmet'in rüştünü ispat etmesi gerektiğine karar verir! Abidin Hoca, kararı bildirmek için Ahmet'e ulaşmaya çalışır ama Ahmet kayıptır! Bunun üzerine örgüt başkanı, hem Ahmet, hem de Abidin Hoca hakkında ölüm fetvası çıkarır! Ahmet'i aldıran Veli'dir! Veli, Ahmet'e, kendisinin de o yollardan geçtiğini anlatarak, Ahmet'i ikna etmeye çalışır! Daha sonra Veli, Hacı'yla Ahmet'i görüştürür! Veli, Ahmet'e, Abidin Hoca ve kendisi hakkında, ölüm fetvası çıkarıldığını söyler ama Ahmet, hala ayak diretmektedir!

Arkadaşlarından kopan Ayşe ise, kendini Deniz'e kaptırmıştır ama buluştuklarında Deniz ona bir sürpriz yapar: Deniz, tanışmaları için babasını getirmiştir!

Veli'ye inanmamakta direten Ahmet'in gardı, televizyonda, Abidin Hoca'nın öldürüldüğü haberini görmesiyle düşer! Bu arada, İlahi Adalet Örgütü, Ahmet'in Veli'nin evinden olduğunu öğrenir! Veli, Ahmet'in hayatını kurtarmak için, onu kimsenin bilmediği bir köye, gönderir! Bu köyde, Veli'nin ve Hacı'nın eski arkadaşı, Bahtiyar yaşamaktadır! Bahtiyar'ın evinde Ahmet'i, hayatının sürprizi beklemektedir!

Hacı Dizisi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home