Hacı Dizisi





Sunday, October 01, 2006

Hacı Dizisi 11. Bölüm

Hacı Dizisi 11. Bölüm

Cüneyt ve Yağız, Abidin Hoca'nın öldürüldüğü evi incelemek üzere, Yozgat'a doğru yola çıkar. İlahi Adalet Örgütü'nün Başkanı ise, bizzat konuşmak için Veli'nin evine gitmeye karar verir. Doktor'la görüşen Abbas, Cüneyt'ten Kayseri'ye giderek, Ahmet'i bulmasını ister.

Yağız, tekrar konuşmak için Faruk'a gider. Sevil'in bir kez daha bakanla olduğunu öğrenen Faruk, kontrolünü iyice kaybetmeye başlamıştır. Faruk o sinirle, Sevil'in evinde çekilen videoyu, Sevil'e seyrettirir! Sevil, korkmuştur ama bu fırsatı kendi lehine kullanmaktan da, geri kalmaz! Zeynep ise, Michelle Avril'le röportaj yapar.

Deniz'in babasıyla ilk karşılaşmaları kötü geçen Ayşe, çok üzgündür. Şeyda'yı arar ve onun isteğiyle Kayseri'ye gitmeye razı olur. Ayşe'ye ulaşamayan Deniz, Ayşe'nin Kayseri'de olduğunu öğrenir ve Kayseri'ye gitmeye karar verir.

Ahmet ve Bahtiyar'ın kızı Elif arasında, ilk andan itibaren bir elektriklenme başlamıştır. Elif, iyi niyeti ve temiz kalpliliğiyle, Ahmet'i etkilemeyi başarmıştır. Ahmet, kendini ilk defa bir kızın yanında rahat ve iyi hissetmektedir.

Cüneyt, Kayseri'ye gelmiş ve askeri istihbarat elemanlarıyla buluşmuştur. Aynı gece, İlahi Adalet Örgütü, Veli'nin evini basar. Örgüt Başkanı, Veli'yle tartışır. Veli'yi rüyasında gören Hacı, panik içinde Veli'nin evine gider. Askeri İstihbarat, Hacı'yı takip eder. Hacı eve girdiğinde, Veli ve adamlarını öldürülmüş olarak bulur.

Bu olay, İçişlerini harekete geçirir ve operasyon kararı alınır. Karar için düğmeye basan başbakan, Savunma Bakanı'nı da arar ve ihalenin ertelenmesi gerektiğini söyler.

Sekiz ilde eş zamanlı operasyon kararı alınmıştır! Bütün ekipler, operasyon için hazırdır. Önce, örgüt merkezi basılır. Aynı zamanda, İstanbul, Ankara, Yozgat ve Kayseri'de de, ekipler yola çıkmıştır. Ekiplerden biri, Hacı'nın evine gider. Evde Ahmet'i arayan ekip, birşey bulamayınca görevli komiser, Hacı'yı sorgulamak üzere, emniyete götürür!

İlahi Adalet Örgütü, Ahmet'in rüştünü ispat etmesi gerektiğine karar verir! Abidin Hoca, kararı bildirmek için Ahmet'e ulaşmaya çalışır ama Ahmet kayıptır! Bunun üzerine örgüt başkanı, hem Ahmet, hem de Abidin Hoca hakkında ölüm fetvası çıkarır!

Hacı Dizisi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home