Hacı Dizisi





Sunday, October 01, 2006

Hacı Dizisi 12. Bölüm

Hacı Dizisi 12. Bölüm

Sekiz ilde gerçekleşen eş zamanlı operasyonlarla, İlahi Adalet Örgütü çökertilir. Operasyonlarda Cüneyt vurulur. Hacı'nın güvenlik güçleri tarafında sorguya alındığını öğrenen Albay, Levent'i emniyete gönderir. Operasyonlardan sonra Albay, rahat bir nefes almıştır. Yine de, Ahmet'i düşünmeden edemez. Ahmet, Elif sayesinde, hayatla barışmaya başlamıştır.

Ayşe'nin peşinden Kayseri'ye gelen Deniz, fabrikada Şeyda'yla konuşurken, Hacı'yla karşılaşır. Deniz'i, Hacı ve Şeyda'nın yanında gören Ayşe, durumdan rahatsız olur. Daha sonra Deniz'le konuşur ve bu işi yürütemeyeceğini söyler. Deniz ise, vazgeçmemekte kararlıdır.

Abbas'la buluşan doktor, ihalenin erteleneceği haberini verir. Bu arada, bir grup işadamı, Güneydoğu'ya yatırım kararı almıştır. Doktor, Özel Birimin bu olaya yoğunlaşmasını ister. Doktora göre, bu yatırımın nedeni, Güneydoğu'daki toprakların altında yatmakta olan petrol rezervleridir. Abbas, bu durumu, özel birimdekilere aktarır.

İhalenin ertelendiği haberi, televizyonda yayınlanmadan önce Zeynep, Savunma Bakanı'yla röportaj yapar. Amerikalılar ihale ertelendiği için mutludur. Faruk ise, kulaklarına inanamaz. Sevil'den, bakanla konuşmasını ister. Faruk, akşam olunca, Sevil'in evine gider. Kör kütük sarhoştur. Sevil, sızmakta olan Faruk'u yatağa yatırır. Bu arada, profesyonel bir suikast timi, son hazırlıklarını yaparak evden çıkar.

Hacı Dizisi

0 Comments:

Post a Comment

<< Home