Hacı Dizisi





Tuesday, April 04, 2006

Hacı Dizisi Reytingte Zirve Yaptı

Haci dizisi reytingte zirve yapti
Basrollerini Tuncel Kurtiz, Fikret Kuskan, Sema Ozturk ve Aytac Arman'in ustlendigi "Haci" disizi, 9,90 reyting ve 25,70 izlenme payi ile gunu birincilikle kapatti.
01 Nisan 2006 Cumartesi 09:44
Yapimciligini Bulent Bilgic'in ustlendigi, yonetmenligini Sahin Gok'un yaptigi 'Haci' dizisi persembe aksami SHOW TV ekranlarinda ilk kez seyirciyle bulustu. Cuneyt Ulsever'in ayni isimli romanindan televizyona uyarlanan ve Turkiye'nin yakin siyasi tarihini anlatan dizi, daha ilk bolumuyle reyting sampiyonu oldu.

Yapim, 9,90 reyting ve 25,70 izlenme payi ile gunu birincilikle kapatti. Dizide basrolleri Tuncel Kurtiz, Fikret Kuskan, Sema Ozturk ve Aytac Arman paylasiyor. Cekimleri Kayseri, Ankara ve İstanbul'da gerceklestirilen Haci'nin muzikleri Mazlum Cimen imzali.

Dizinin ana karakteri, muhafazakar kimligiyle taninan Kayserili isadami, Haci lakapli Hayrullah Gesili (Tuncel Kurtiz). Politikadan uzak duran Haci'yi altust eden gelismeler, kucuk oglu Ahmet Gesili'nin (Mehmet Akif Alakurt) radikal dinci bir orgutle olan baglantilarinin ortaya cikmasiyla basliyor. Dizi, Turkiye'de donen cikar hesaplarini anlatiyor.

Hacı Dizisi
sonsayfa.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home